ZAM

Një tjetër mosmarrëveshje por rast i zgjidhur me sukses për ne .Ndiqni se si konsumatorja mori zgjidhje për problemin e saj dhe biznesi dha shembull pozitiv falë ndërmjetësimit nga #AMK.