Vijon “Këshilla nga Veterineri” tek Parku Rinia

Shëtitje, lojëra dhe plot këshilla .Kafshëdashësit që vizituan sot këndin e Katërputroshëve pranë Parku Rinia nën kujdesin e kolegëve të Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë u informuan nga veterinerët tanë.Rregullat që një pronar i përgjegjshëm duhet të zbatojë si dhe kontrollet mjekësore.