“Udhëto me Përgjegjësi” pjesë e European Mobility Week

Rikthehet autobusi AMK . Nga sot e deri të mërkurën  këshillat dhe lojërat edukuese të fushatës tonë  “Udhëto me Përgjegjësi” pjesë e European Mobility Week. Bileta gati dhe nisim lojën shofer-faturino-pasagjer .U argëtuam dhe informuam sot fëmijët që janë bërë pjesë e European Mobility Week . Fushata AMK mbi edukimin e pasagjerëve të përgjegjshëm.