Trajnimi i veterinerëve nga RSPCA

Tek Klinika Veterinare,  kolegët që kujdesen për katërputroshët,  janë nën trajnimin e një prej ekspertëve më të mirë britanikë    të RSPCA. Faleminderit Alexandra & Brian,  për idetë e reja dhe eksperiencën e vyer.