Trajnim informues “Etiketimi në markete”

Çdo ankesë që ju sillni na ka motivuar për të gjetur format e zgjidhjes që nisin me ndërgjegjësimin.Nisëm për herë të parë, ciklin e trajnimeve informuese direkt me subjektet tregtare mbi respektimin e të drejtave të konsumatorëve.Etiketat në supermarkete dhe shembujt konkretë çelën takimet që po zhvillohen pranë Qendra Rinore TEN.