Tetori Rozë në AMK

Tetori Rozë në #AMK🎀Të informosh nuk është kurrë e tepërt🗣dhe ne si institucion në shërbim të konsumatorit e dimë mirë këtë👨‍👩‍👧‍👦përmes fushatave që zhvillojmë prej vitesh👥Në bashkëpunim me Drejtoria Rajonale e Operatorit të Shërbimit të Kujdesit Shëndetësor Tiranë👩‍⚕️ja dedikuam ditën e sotme ndërgjegjësimit mbi kontrollet që çdo vajzë & grua duhet të bëjë për të luftuar me Kancerin e Gjirit🏥 Jo vetëm bisedë me mjeken onkologe, por edhe një ecje simbolike mbi rëndësinë e jetës 💪🏻