Të drejtat e konsumatorit

Të drejtat e konsumatorit janë prioritet i punës tonë në ekip.Duke bërë bashkë aktorët e interesit , fundjava që lamë pas ishte domethënëse për informimin dhe ndërgjegjësimin si misionet kryesore të AMK.