Super dita e parë e 101 Ditëve të Verës

Super dita 1 e 101 Ditëve të Verës . Me fëmijët e @qendra_e_edukimit_per_femije mësuam mbi kujdesin në natyrë, rregullat e notit apo rrezikun nga fishekzjarret . Pro jetës sportive dhe kujdesit për shëndetin .