Sugjerojmë prodhimet e “Shporta Tiranase”

Tregu sezonal në pedonale është një mundësi mjaft e mirë për të blerë dhe shijuar produktet lokale .Kolegët tanë nuk harrojnë të sugjerojnë prodhimet e “Shporta Tiranase” udhëzuesin tonë të festave.