Strehëza Veterinare

Një tjetër rast suksesi në bashkëpunimin me vullnetarët kafshëdashës .Ekipi ynë u sinjalizua për këtë katërputrosh të plagosur dhe të braktisur në qendër të qytetit . Tashmë ai gjendet nën kujdesin e mjekëve tek Strehëza Veterinare e Bashkia Tiranë .