Strehëza veterinare për qentë endacakë në Tufinë.

Një strehëz veterinare për qentë endacakë në Tufinë, e cila do të funksionojë si një shtëpizë e përhershme për kafshët e rrugës, ku do të kryhen proceset e sterilizimit, vaksinimit dhe matrikullimit, e më pas edhe të adoptimit të tyre.