Siguria e Blerjeve Online

Siguria e Blerjeve Online është bërë sot një ndër problematikat më të mëdha të konsumatorit! Ju mund të gjeni zgjidhjen e dëmit të shkaktuar, përmes denoncimit të subjektit. Dërgoni ankesën tuaj, përmes postës elektronike konsumatori@tirana.al duke i bashkëngjitur foto ose video dhe komunikimet e rastit. Për blerje të sigurta AMK është pranë jush!