Si të ankoheni pranë AMK?!


AMK
 është dera ku mund të trokasësh për çdo problematikë që ka të bëjë me marrëdhënien konsumator dhe tregtar .Si?! Hidhi një sy videos informuese dhe bëhu pjesë e historive tona të suksesit .