Ruaj mjedisin, shijo natyrën, pa plastikë!

Bashkë mund të bëjmë shumë për qytetin! Ruaj mjedisin, shijo natyrën, pa plastikë! Për një Tiranë të pastër dhe konsumatorë të sigurtë!