Qenushët nën kujdesin e “Veterinerit Lëvizës”

Katërputroshët e Laprakës u vaksinuan nga mjekët tanë si pjesë e nismës veterinerët lëvizës . Mirëpresim çdo aplikim që i vjen në ndihmë komuniteteve të banorëve dhe vullnetarëve që kujdesen mbi qenushët endacakë.