Qenushët e zonës së Kombinatit nën kujdesin e “Veterinerit Lëvizës”

Tetë qenushë të zonës së Kombinatit kanë marrë sot shërbimin bazik veterinar, duke u trajtuar me antiparazitarë dhe vaksina. Në bashkëpunim me vullnetarët “Veterineri Lëvizës” është mënyra e duhur për të dhënë siguri tek komuniteti banorëve dhe ndihmë për kafshëdashësit e Bashkia Tiranë.