Qeni im, miku im

Të jetosh me një katërputrosh është marrëdhënie sa dashurie dhe përgjegjësie!
Ndërgjegjësojmë mbi kujdesin dhe detyrimet që çdo pronar duhet të ketë ndaj mikut të tij më besnik.