Qendra Veterinare Lëvizëse

Njeh dikë në lagjen ku banon që kujdeset për qenushët endacakë të komunitetit? Nëse po ose je vetë një prej tyre, apliko në web nëpermjet seksionit “Kërkesa Online”. Veterinerët e BashkiaTirane po japin direkt në terren shërbimet bazë . Kujdesemi që katërputroshët të jenë të vaksinuar! Siguri për komunitetin e banorëve dhe bashkëpunim me vullnetarët kafshëdashës .#veterinerëtlëvizës #amk