Puna në Strehëzën Veterinare

Puna në Strehëzën Veterinare vijon paralel me shërbimin që çdo vullnetar dhe kafshëdashës i Bashkia Tiranëna kërkon . Sot trajtuam katërputroshët për të cilët kujdesen tek rruga “Irfan Tomini” Na shkruaj edhe ti tek konsumatori@tirana.al.