“Provat janë të qarta, investoni në parandalim”

“Provat janë të qarta, investoni në parandalim” Ky është slogani i thirrjes për parandalim të përdorimit dhe trafikimit të drogës nga OKB, për fushatën sensibilizuese të vitit 2024. Problemi global i drogës paraqet një sfidë të shumëanshme që prek jetën e miliona njerëzve në mbarë botën. Së bashku, le të shtojmë përpjekjet tona për ta luftuar.