Projekti “Luaj me Taxi”

Nisëm sot me fëmijët nismës edukuese “Luaj me Taxi” . Flasim mbi të qenit pasagjer i përgjegjshëm dhe argëtohemi me taksinë elektrike në qendër të qytetit. Eja bashkohu me lojën tonë, nga sot deri ne 22 Shtator si pjesë e Javës Europiane të Lëvizshmërisë .