Po kërkon një qenush?

Adopto direkt nga faqja web e Strehëzës Veterinare. Tek streheza.tirana.al njihu me katërputroshët tanë, historitë e adoptimit, kuriozitete dhe me qenushin e muajit. Bëje tuajën, shtëpinë e tyre të re .