Përkujdesje ndaj katërputroshëve

Kur bashkëpunimi ka emrin “përkujdesje ndaj katërputroshëve” çdo gjë shkon siç duhet .Pas njoftimit të vullnetarëve për këtë qenush fatkeq në zonën e Shijakut, njëra prej tyre na kërkoi strehimin e tij në shtëpinë e re të katërputroshëve nga Bashkia Tiranë Qenushi tashmë ka shtëpinë e tij dhe mjekimet e nevojshme .