Pasagjerët e Përgjegjshëm

Pip-pip autobusi parkoi përsëri pranë Bashkia Tirane dhe nga sot pret fëmijë nga kampet verore.Me pasagjerët e përgjegjshëm nga “FuturA+ Education Academy” u argëtuam dhe mësuam mbi transportin publik të qytetit.