Pasagjer i përgjegjshëm i transportit publik

E nisëm javën me këshilla dhe informacion ndaj qytetarëve që udhëtojnë çdo ditë me linjën Kombinat-Kinostudio. Respekto sinjalistikën Hyrje – Dalje. Mbaj biletën gjatë gjithë udhëtimit. Mos ndot jo vetëm autobusin nga brenda, por edhe vendin e stacionit .