Një mundësi e dytë për pesë qenushë të braktisur!

  Ajo ka mbi dy dekada që i përkushtohet kafshëve endacake të qytetit, aq sa dyert e banesës së saj, strehojnë jo vetëm familjen, por edhe qenushë të braktisur dhe me pamundësi fizike për të lëvizur. Kjo është historia e veçantë e zonjës Afërdita Halili, e cila është bërë pjesë e nismës adoptuese nga Qendra Veterinare e Bashkisë Tiranë, ku trajtohen dhe matrikullohen qentë endacakë të qytetit. Zonja Halili, pasi ka aplikuar dhe përmbushur kriteret që përcakton rregullorja e adoptimit, ka marrë jo pak por pesë qenushë të braktisur, të cilët ishin trajtuar dhe matrikulluar nga ana e veterinerëve të Agjencisë së Mbrojtjes së Konsumatorit.  Afërdita është  pronare e pesë qenushëve që tashmë kanë një shtëpi dhe një familje. Falenderimi ynë publik shkon jo vetëm për zonjën Halili, por për të gjithë qytetarët që përmes adoptimeve, japin një mesazh pozitiv dhe vlerë të shtuar të bashkëjetesës në qytetin e Tiranës.