Një histori me “Happy Ending”

Qenushi White kishte humbur prej disa ditësh dhe Irida pronarja e tij, po e kërkonte dëshpërimisht. Stafi i Qendrës tonë Veterinare konstatoi se White ishte gjetur nga ekipi ynë i terrenit, ndaj telefonoi menjëherë pronaren.Përqafimi i tyre na kujton pse gjithmonë duhet të jemi pronar të përgjegjshëm .