Nisma edukuese “Piktura e Konsumatorit”

Super të kënaqur që këtë 7 Mars ishim në shkollat 9-vjeçare “4 Dëshmorët” dhe “Vaçe Zela” për të folur mbi të drejtat e konsumatorit. Fëmijët zgjodhën formën e tyre kreative për të treguar mbi blerjet online.