Nis fushata “Kujdesi pediatrik për sytë”

Nisëm sot fushatën e kontrollit pediatrik për sytë. Nga kopshti56  vogëlushët jo vetëm u argëtuan përmes lojërave tona por përfituan vizitë falas nga mjekja optometriste artacuni_ophtalmolog. Jemi shumë të kënaqur, që përmes kësaj nisme do të ndihmojmë sado pak prindërit dhe fëmijët e Kopshteve Publike të BashkiaTirane mbi evidentimin në kohë të problemeve me shikimin.