Në rast keqkuptimesh, zgjidhja bëhet më e thjeshtë

Kur blini online, ruani gjithmonë komunikimet me subjektin. Në rast keqkuptimesh, zgjidhja bëhet më e thjeshtë. Ndiq rastin e Olionës dhe na shkruaj tek konsumatori@tirana.al