Në ditën e Shën Valentinit, fali dashuri një katërputroshi endacak!

Dashuria dhe çdo formë e të shprehurit të saj, nuk është ekskluziviteti i një dite të vetme. Por, në rastin e historisë së Rigels Shabanit kjo bën përjashtim. Djaloshi nga Tirana ka zgjedhur që këtë 14 Shkurt, Ditën e Shën Valentinit, t’i fali dashuri pa kushte një qenushi endacak, i cili po trajtohej nga Qendra Veterinare e Agjencisë së Mbrojtjes së Konsumatorit. Rigelsi ka adoptuar kështu qenushin, i cili përveçse i ishte nënshtruar procedurave të trajtimit dhe matrikullimit, po kurohej prej disa ditësh nga veterinerët e Bashkisë Tiranë. E falenderojmë Z. Shabani për gjestin e tij fisnik që këtë Shën Valentin, merr kuptim të veçantë.