Ndotja Akustike

A e dini që ndotje mjedisore quhet edhe ajo që vjen nga zhurmat.Po! Hidhini një sy videos informuese mbi problematikat e ndotjes akustike dhe hapat që mund të ndjekim për të ulur pasojat . AMK pjesë e projektit me fokus fëmijët “Kujdesemi për Mjedisin”.