Ndiqni disa këshilla se si të përdorim transportin publik

Nga e hëna me nisjen e vitit të ri shkollor, lëvizshmëria në qytet shtohet. Ndiqni disa këshilla praktike se si të përdorim transportin publik në mënyrë sa më efiçente dhe të sigurt. Gjithmonë mund të raportoni ankesat tuaja tek konsumatori@tirana.al