Monitorim mbi çmimet e fruta – perimeve në fundvit

Festat po afrojnë ndaj kujdes me blerjet e fundvitit.Sigurohemi të këshillojmë konsumatorët që të mos bien pre e abuzimeve si dhe po monitorojmë çmimet në tregjet e fruta-perimeve.Raportoni çdo abuzim të dyshuar tek konsumatori@tirana.al.