Mjekim ambulator i qenushëve direkt në terren.

Kjo është nisma e kolegëve tanë veterinerë të cilët nga sot mundësojnë mjekimin për plagë të vogla të katërputroshëve endacakë.E nisëm me këto dy raste në zonën e Alliasit dhe presim sugjerime nga kushdo kafshëdashës tek konsumatori@tirana.al.