Mirëmëngjes dhe qëndroni të sigurt sot në këtë ditë të nxehtë .

Falë ndihmës të Kryqi i Kuq Shqiptar fëmijët e kampit veror nga Lu-Em Center mësuan rregullat bazë të ndihmës së shpejtë, pjesë e paketës “101 Ditët e Verës” që AMK po zhvillon tek Parku i Liqenit.