Mëso të lexosh ushqimin tënd

Mëso të Lexosh Ushqimin Tënd🍪Ligji për Etiketimin e Ushqimeve në Shqipëri, është në një linjë me ligjin e Bashkimit Evropian. Tashmë, është më e thjeshtë të lexojmë dhe kuptojmë çfarë përmban ushqimi që konsumojmë.Për këtë arsye #AMK mbështet fushatën ndërgjegjësuese & informuese ndaj konsumatorëve👨‍👩‍👧‍👦European Union in AlbaniaFood Safety Authority of IrelandMinistria e Bujqësisë dhe Zhvillimit RuralAutoriteti Kombetar i Ushqimit#thefoodsafetyproject#euinalbania