Me shoferë dhe pasagjerë të vegjël

Me shoferë dhe pasagjerë të vegjël në një tjetër ditë edukuese. Çfarë është shërbimi taksi. Si të dallojmë sinjalistikën dhe tarifat. Si ndikojnë në mjedis mjetet elektrike. Luajmë me taksi në Javën Europiane të Lëvizshmërisë.