Mbyllëm me vogëlushët ditët e kampeve pranë Parkut të Liqenit

Mbyllëm me vogëlushët e @kopshti_princikalter ditët e kampeve pranë Parkut të Liqenit.
Faleminderit @aprtirana për mbështetjen. Jo se vera ka mbaruar por tashmë “101 Ditët e Verës”
dhe këshillat e manualit do të shpërndahen duke informuar nga afër qytetarë të @bashkiatirane