Mbyllëm bashkëpunimin mbi projektin “Kujdesemi për Mjedisin”

Dituria është fuqi . Ndaj ku ka më mirë se të ndërgjegjësosh fëmijët me njohuri të thjeshta dhe konkrete për mënyrën se si të mbrojnë mjedisin.Mbyllëm nga shkolla “Naim Frashëri” ciklin e bashkëpunimit tonë mbi projektin “Kujdesemi për Mjedisin” .