Mbi “Shporta Tiranase” flasim tek Wake Up

Çfarë është “Shporta Tiranase” dhe pse i kemi dhënë rëndësi blerjes së produkteve lokale këtë fundvit.Laura Deliu, Drejtore e Përgjithshme e AMK shpjegon udhëzuesin si dhe këshillon konsumatorin nga WakeUp lidhur me blerjet e festave.