“Kujdesi Pediatrik për Sytë” në Kopshtin 21

Meqë me syze është dhe moda pse jo mos të argëtohemi me to. Duke ua bërë të lehtë fëmijëve vizitën okulistike vijojmë fushatën tonë të kujdesit ndaj syve, me mjeken optometriste Arta Çuni nga kopshti21