“Kujdesemi për Mjedisin”

Flasim shpesh për plastikën dhe ndotjen që ajo shkakton në mjedis.Por, si ndodh kjo?Animacioni i videos ju shpjegon shumë thjeshtë fëmijëve se si natyra na përgjigjet me të njëjtën monedhë.AMK pjesë e projektit “Kujdesemi për Mjedisin” përmes takimeve në shkolla dhe ciklit të videove informuese .