Kontrolli i çmimeve në tregun e Xhamllikut

Tek “Xhamlliku” të vegjël dhe të rritur e bëjnë bashkë pazarin e ditës. Ne sigurohemi të jemi në çdo treg të liçensuar të kryeqytetit. Kur kushtet janë të tilla, kontrolli dhe monitorimi i specialistëve tanë bëhet më me kënaqësi.