Kontrollet me dy turne të transportit publik

Nga mëngjesi deri në mbrëmje! Specialistët tanë kontrolluan në orët e darkës linjën e Unazës. U morën masa administrative për çdo mjet që nuk ofronte shërbimin e ajrit të kondicionuar. Monitorojmë kushtet, ndjekim ankesat e qytetarëve dhe gjobisim aty ku nuk zbatohen rregullat.