Këshillat e fushatës tonë edukuese

Si të jesh një pasagjer i kujdesshëm dhe i përgjegjshëm?! Ndiq këshillat e fushatës tonë edukuese mbi përdorimin e duhur të transportit publik nga fëmijët.