“Këshilla nga Veterineri” tek Parku Rinia

Këshilla mbi mikun besnik .Mjekët tanë veterinerë dhe kolegët nga Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit Bashkia Tiranë u vendosën sot pranë këndit të katëputroshëve tek parku rinia.Informojmë dhe ndërgjegjësojmë çdo fundjavë të këtij muaji mbi të qenit pronar i përgjegjshëm.