Informacion me brezin e ri për Mbrojtjen e Konsumatorit

Ishim pranë Institutit “Harry Fultz” ku ndamë informacion ℹ️ dhe eksperiencën tonë me nxënësit 👩‍🎓 për Mbrojtjen e Konsumatorit🙏 Edukimi i brezit të ri është zgjidhja ✅ për të përfituar një shoqëri konsumatore më të ndërgjegjshme.