Fushatës “Udhëto me përgjegjësi” i erdhi fundi


Udhëtimit veror të autobusit AMK i erdhi fundi. Entuziast dhe falenderues për mbi 2 mijë fëmijë që morën pjesë në fushatën edukuese dhe argëtuese duke përgatitur kështu udhëtarët e përgjegjshëm të së ardhmes.