Fushata edukuese”LodraTë Sigurta”për 1 Qershorin


Festa fëmijëve na bëri t’i rikthehemi fushatës edukese #LodraTëSigurta .Bashkë me kolegë nga Inspektoriati Shtetëror i Mbikëqyrjes së Tregut, informuam prindër dhe gjyshër si të zgjedhin lodra të sigurta.